Az oldalon található kinézet nem jött volna létre, a deviantart és a Vulnera Samento nélkül. Utóbbitól a színvilágot kölcsönöztük, valamint a fejléc hátterén levő kis barnás patternt. A lapon található leírások mind Spencer tollából származnak, tehát kérlek titeket ne másoljátok le kérdezés nélkül. A kódokat szintén Spencer gyártotta, ha valamelyik megtetszett nyugodtan kérd el. Az oldal ötlete megint csak az imént említett hölgyemény fejéből pattant ki, ha máshol is létezik már ilyen szerepjátékos fórum az csupán véletlen egybeesés.
◊ you said it : 50 ◊ your raise date : 2013. Jul. 30. ◊ i belong here : London Age : 29
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 01.08.13 8:49
Titkoska
ki nem tartja fontosnak a jó humort? kiemelném, hogy a JÓT! nem pedig az idióta malacságokat, amin retardált fókaként röhög az az agyatlan lacrosse csapat.
Hannah Jung
Victorian Angels RPG
◊ you said it : 83 ◊ your raise date : 2013. Jul. 25. ◊ i belong here : VA High
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 01.08.13 8:53
hannah,
ugyan már, a malacságok néha mulattatóak. a lacross-t viszont szívemből gyűlölöm. Úgyhogy a pályáján ne is keressél. szoktad pórázon sétáltatni Miss Masnit, vagy szerinted is az egy ostoba dolog?
◊ you said it : 50 ◊ your raise date : 2013. Jul. 30. ◊ i belong here : London Age : 29
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 02.08.13 22:49
Titkoska
nem sok kedvem van keresni téged úgy alapból se! szerinted mégis hogy tartom magam mellett, ha leviszem sétálni? naná hhogy nyúlpórázon van, különben elugrálna.
Hannah Jung
Victorian Angels RPG
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 02.08.13 22:58
hannah,
Most megsértettél. Szerintem a nyúlra nem való a póráz, ez egy hülye emberi divat. Mintha a vérfarkasokra is pórázt tennénk... Ja nem, az vicces lenne.
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 13.08.13 6:15
Cesar!
hát akkor dugj valamit a füledbe, hogy legyen ideje beszívódni abba a csökött agyadba! idegesítesz, nem hagysz koncentrálni, és utállak! egyéb?
Hannah Jung
Victorian Angels RPG
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 13.08.13 6:20
hannah,
Nagyon vicces. Mégis miért ne hagynálak koncentrálni? Ha rámenős lennék, ezt félreérteném... Mellesleg, megvan a lehetőséged, hogy ne írjál vissza. Akkor nem zavarnálak.
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 13.08.13 6:24
Cesar!
látod, hogy nevetek? nem? ügyes vagy, biztos kitaláltad, hogy NEM VICCNEK SZÁNTAM! én nem nagyon tapló és gerinctelen egyesekkel ellentétben, hogy ne írjak vissza...
Hannah Jung
Victorian Angels RPG
Tárgy: Re: hannah&cesar |levelezés 13.08.13 6:40
hannah,
Igazán lekezelő vagy. Ne húzd fel magad ennyire mindenen. Most nem rám céloztál. Nem vagyok tapló és gerinctelen sem. Ha meg így tartod, akkor nagyon nem ismersz. Még a nyakláncot is odaadtam...